Britney Spears

Britney Spears
Mislimo kako je Britney pravi primjer kako brzo penjanje na ljestvici popularnih i stjecanje velikog bogatstva u tako kratkom roku ne mora nužno značiti sreću i blagostanje pogotovo ako se radi o mladoj djevojci koja je praktički počela svoju karijeru kao djevojčica.
Želimo istaknuti kako se slom Britney dogodio najviše zbog silnog pritiska koji je osjećala, ali najviše zbog nedovoljne kontrole od svojih roditelja, koji umjestoo da su je pazili i vodili računa o tome da ne zaglibi previše, njihova jedina preokupacija se vrtila oko toga koliko će im karijera njihove kćeri donijeti, odnosno u kakvom će bogatsvu uživati.

Naravno da Britney nije jedina i da ima puno takvih mladih zvijezda koje već od malena kreću u svijet odraslih ne razmišljajući o tome kako gube klasično djetinjstvo i odrastanje.
Britney se za sada izvukla i radi na novom albumu, ali ne možemo a da se ne zapitamo kakva bi joj bio životni put da je imala malo veći nadzor od svoje obitelji.

Britney Spears se rodila u Kentwoodu 2. prosinca 1981. godine od majke Lynne i oca Jamiea.
Od malih nogu Britney se pokušava probiti na svijet estrade i to prvim pokušajem upisa u Mickey Mouse Club gdje nije prošla jer je bile premlada, da bi joj to uspijelo koju godinu kasnije kada se pridružuje ostaloj ekipi koja će jednog dana predstavljati idole tinejđerima diljem svijeta, kao što su dečki iz boy benda N Sync, glumica Keri Russell koju svi poznajemo iz serije Felicity te Christina Aguilera. Možemo slobodno reći kako je Mickey Mouse Club na neki način bio odskočna daska za sve buduće mlade nade.

Nakon te faze u svom životu, Britney se posvećuje završetku srednje škole, a nakon toga ponovno ka glazbenoj karijeri. Njezin uspjeh u tim vodama započinje lansiranjem hita „Baby One More Time“ 1999. godine kada se znalo da je došla nova zvijezda koja ne misli tako brzo napustiti svijet glazbe. Nakon toga sve je krenulo prema vrhu, od toga da je imala najviše prodanih ploča do toga da je redovno svaka njezina nova pjesma završila na vrhu ili čak broju jedan top ljestvica.
Njezin krizni period u životu kad je bila hospitalizirana zbog živčanog sloma je sada iza nje, ali nadamo se kako je neke stvari naučila i kako neće dozvoliti da se ponove, ako ništa drugo tada zbog svoje djece i onih obožavatelja koji nikad nisu prestali vjerovati u nju kao pjevačicu i njezine pjesme.

Slične biografije