Ivanka Trump

Ivanka Trump
Ivanka Trump rođena je 30. listopada 1981. godine, poznata kao američka poslovna žena, nasljednica, pripadnica visokog društva i model. Kao kćer Ivane i Donalda Trumpa nalazi se na poziciji izvršnog potpredsjednika za razvoj i nabavu pod vodstvom Trump Organizacije. Pored ove odgovorne pozicije, ujedno je jedan od sudaca u očevom reality showu poznatijem kao Pripravnik.
Završila je poznatu srednju školu Chapin u New Yorku, a diplomirala na Choate Rosemary Hallu u Wallingfordu, nakon čega je provela dvije godine na Sveučilištu u Georgetownu, nakon čega se prebacuje na Poslovnu školu Wharton u sklopu Sveučilišta u Pennsyilvaniji gdje je diplomirala na području ekonomije.

Prije nego što se pridružila svom ocu, radila je za poduzeća kao što su Forest City i Diamond Corp, a neko vrijeme se posvetila modnoj karijeri. Možemo reći kako je 1997. godine imala svoju prvu naslovnicu za časopis Seventeen, a nakon toga je odradila modne revije za Versace, Marc Bouwer i Thiery Mugler. Također se više puta nalazila na raznim listama najljepših žena na svijetu.

Godine 2006. pridružila se svom ocu u poznatom relity showu Pripravnik kad se pridružila sucima u određivanju raznih zadataka i naravno ocjenjivanju kandidata i upozoravajući na njihove greške i potencijale koje imaju, a nisu iskoristili.

Ivanka Trump udala se 25. listopada 2009. godine za Jareda Kushnera poznatog kao sina Charlesa Kushnera koji posjeduje velik broj nekretnina i koji je ortodoksni židov, zbog čega se i sama Ivanka prebacila na novu vjeru tako što si je dala novo ime poznatije kao Yael.

Ne znamo iskreno kakva bi karijera bila Ivanke da nije kćer najpoznatije osobe na svijetu, ali vjerujemo kako bi imala neke predispozicije da ostvari svoje snove, možda ne sve, ali svakako velik dio njih.

Slične biografije