Justin Bieber

Justin Bieber
Radi se o kanadskom pop i R&B pjevaču te tekstopiscu. Nakon što ga je otkrio njegov sadašnji memadžer Scooter Braun, Bieber je potpisao s diskografskom kućom Island Records uz veliku pomoć glazbenika Ushera.
Svoj put prema zvijezdama započeo je u studenom 2009. godine kada je izdao prvu polovicu albuma poznatijeg kao “My World” nakon čega je ubrzo izašao i drugio dio albuma “My World 2.0”. Planetarnu slavu postigao je pjesmama kao što su “One Time”, “One Less Lonely Girl”, “Baby” te “Somebody To Love”.

Prva službena turneja uslijedila je 23. lipnja 2010. godine, a u srpnju 2010. potvrđeno je kako se radi o najtraženijoj osobi na internetu. Iste te godine snimio je video spot za pjesmu “Baby” čime je nadmašio pjesmu Lady Gage poznatije ako “Bad Romance”.

Pored glazbe postigao je uspjeh i na drugim područjima kao što je gluma. Naime nastupio je kao gost u novoj sezoni serije CSI, emitirane 23. rujna 2010. godine. Tada je glumio uznemirenog tinejđera. Pored toga glumio je sebe u 3D filmu u režiji Jon Chua.

Ova velika zvijezda rođena je 1. ožujka 1994. godine u Strattfordu u Ontariu. Odrastao je samo s majkom koja je zatrudnila kada je imala svega 18 godina. Unatoč tome ostao je u kontaktu s ocem. Već je kao mali pokazivao sve znakove buduće zvijezde kada je sam sebe naučio svirati bubnjeve, gitaru i naravno klavir.

Budući da je velik dio rodbine živio daleko, mama Pattie odlučila je staviti par njegovih videa na internet gdje izvodi pjesme od najpopularnijih izvođača kao što je bio slučaj sa Ne-Yom. Možemo slobodno reći kako je to bio trenutak kada je otkriven, kada je Scooter Braun slučajno kliknuo na njegov video i impresioniran onim što je vidio odmah nazvao njegovu mamu.

Slične biografije