Kate Middleton

Kate Middleton
Radi se o čuvenoj kraljevskoj obitelji koja je privukla pozornost diljem svijeta, onog trenutka kada je bilo dozvoljeno princu Wiliamu oženiti se s pučankom. Taj su tren pokazali kako su ušli u 21. stoljeće, odnosno da se i kraljevska obitelj zna prilagoditi.
Kate kako je zovu od milja, odrasla je u mjestu Bucklebury u blizini Newbury Berkshira, a školovala se na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj gdje je i upoznala svog budućeg supruga, Princa Wiliama od Walesa. Za vrijeme školovanja započeli su ljubavnu vezu za koju znamo da je imala svojih uspona i padova. Naime kritične 2007. godine Kate i Wiliam su odlučili prekinuti nakon čega su se dogovorili da će ostati prijatelji.

Međutim kasnije te godine bilo je očito da neće ostati prijatelji, da im je ipak suđeno da budu zajedno i taku postanu novi kraljevski par kojim će javnost dobiti novu temu razgovora. Počeli su ponovno izlaziti, čak su počela nagađanja o vjenčanju dok nije bilo i službeno potvrđeno 16. studenog 2010. godine. Vjenčali su se 29. travnja 2011. godine. Bio je to događaj koji je svakako okupirao cijeli svijet.

Kate je rođena 9. siječnja 1982. godine kao najstarije od troje djece u obitelji Carole bivše stjuardese te vlasnika privatne tvrtke čija se vrijednost procjenjuje na nevjerojatnih 30 milijuna funti. Trenutno su oba roditelja vlasnici firme tako da se može slobodno reći kako Kate isto tako dolazi iz imućne obitelji iako naravno ne možemo pričati o baš podjednakim statusima.

Za razliku od princeze Diane koja je bila mlađa i puno neiskusnija, Kate je do udaje ipak bila izgrađena osoba koja je znala što hoće, koja iza sebe ima završen fakultet, odličnu karijeru i skladnu obitelj, što uvijek stoji kao oslonac. Pretpostvalja se da će se razliku od Diane Kate više ponašati u skladu s onim što kruna želi.

Slične biografije