Ana Kournikova

Ana Kournikova
Svoj teniski talent počela je pokazivati kad je imala pet godina gdje je nakon šest godina intezivnog treniranja, krenula put Floride na poznati kamp kako bi radila sa poznatim trenerom Nickom Bollettieriem. Uskoro nakon toga počinje s vrhunskim juniorskim rezultatima i naznakama da dolazi velika teniska zvijezda koja će uskoro zasjesti na vrh WTA.
Vjerujemo kako bi do takvog scenarija i došlo da nije bilo teške ozljede leđa zbog koje je došlo do prekida karijere, ali i zbog određenih osjećaja prema poznatom pjevaču u kojem je pronašla srodnu dušu.

Ključna 2003. godina značila je svakako prekretnicu u njezinom životu kada je nakon operacije odlučila reći ne aktivnom bavljenju tenisa i kada se okrenula reklamiranju određenih marki kao što su Adidas i Lycos i postala jedna od najfotografiranijih sportašica koja je neko vrijeme krasila naslovnice svih većih časopisa kao što su Maxim, FHM i naravno nezaobilazni Swimsuit, časopis o kupaćim kostimima, na čijim su se naslovnicima nalazile sve zvijezde koje nešto znače.

Možemo reći kako je unatoč tome što već dulje vrijeme ne igra profesionalni tenis nego samo na dobrotvornim događanjima, unatoč svemu tome ostaje i dalje podjednako popularna osoba koja izaziva divljenje gdje god se pojavi.

Naime, ipak pričamo o osobi koja je uvelike privukla pozornost kad je počela aktivno igrati svojim izgledom, dobro građenim tijelom. Možemo reći kako se pojavila osoba koja pored toga što dobro igra, ujedno i dobro izgleda. Nekako se taj trenutak bilježi kao ključan kad je i tenis došao pod povećalo javnosti i kada su se poznate tenisačice počele češće pojavljivati na svim poznatijim naslovnicama diljem svijeta.

Slične biografije