Boris Novković

Boris Novković
Za Borisa uvijek možemo reći kako se nije puno promijenio od svojih glazbenih početaka do danas, još uvijek nam izgleda kao mladić koji je tek počeo pjevat i probijat se na glazbenu scenu.
Boris Novković rodio se 25. prosinca 1967. godine u Sarajevu. Dolazi iz glazbene obitelji čiji su članovi bili popularni i prije Borisa, kao što je njegov nažalost pokojni otac Đorđe jedan od najboljih hrvatskih kantautora.

Pored albuma “Kuda idu izgubljene djevojke”, Boris je izdao još puno drugih od kojih je “Jači i od sudbine” bio najprodavaniji u produkciji Nikše Bratoša.
Boris će vjerojatno uvijek izazivati simpatije gdje god da se pojavi, bilo to zbog svoje pojave ili zanimljive boje glasa s kojim je na poseban način interpretirao svoje pjesme.
Osim zanimljivih nastupa i posebne komunikacije sa publikom, Boris se isticao i svojom simpatičnošću koja nije gluma, ono što je kod njega super što uvijek ostavlja dojam realne i jednostavne osobe koja pokušava živjeti svoj san, a to je prenositi svoje emocije putem pjesama i na publiku.

Za Borisa se uvijek moglo reći kako je osoba koja nije sklona agresiji, dapače radi se o jednoj staloženoj i normalnoj osobi.
Osim po pjesmama Boris se par puta našao u trač rubrikama i to najviše zbog raskida braka sa Bojanom Gregurić, jednostavno nije išlo i svaki od njih je odlučio krenuti svojim putem, što se s vremenom pokazalo kao najbolja opcija za oboje.
Za Borisa ćete danas čut samo kad je u pitanju neka od njegovih starih ili novih pjesama što znači da se trudi svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, što je i u redu.
Kao izuzetno emapatičnoj osobi smrt oca Borisa mu je teško pala stoga mu je u čast napisao pjesmu “Ružo snena”.

To je još jedna od stvari koja se ljudima sviđala kod Borisa, a to je da nije nikad isticao kako je on sin velikog kantautora nego se trudio sam usmjerit karijeru u željenom pravcu.
Jedva čekamo novi album i nove pjesme kojima će nas i dalje zabavljat.