Holly Madison

Holly Madison
Hollin Sue Cullen, profesionalno poznata kao Holly Madison, rođena je 23. prosinca 1978. godine, a poznata je kao američki model i TV ličnost te kao jedna od djevojaka Hugha Hefnera u reality seriji poznatijoj kao “Girls Next Door”, ili djevojke iz Playboyeve vile, koja se prikazivala dosta dugo i gdje je Holly na neki način bila glavna cura Hugha, odnosna od svih žena ona je bila prva. Poznata je i po natjecanju na poznatom showu Ples sa zvijezdama.
Madison je rođena u Astoriji u obitelji mlađe sestre Stephanie i mlađeg brata Joa, koji su se oboje pojavili u poznatoj reality emisiji. Njezin otac radio je u drvnoj industriji. U ranijoj fazi djetinjstva, točnije od druge do jedanaeste godine živjela je na Aljaski, nakon čega se njezina obitelj kasnije preselila natrag u Oregon, točnije u St. Helens. Studirala je na Sveučilištu Portland dvije godine na području drame i psihologije.

Godine 1999. preselila se na sveučilište Loyola Marymount u Los Angelesu. Kako bi si mogla platiti koledž, odlučila se natjecati na Hawaiian Tropic model te je neko vrijeme radila u Hootersu. Zahvaljujući tim nastupima, dobila je poziv za Playboy vilu, gdje je nakon više od godinu dana posjeta, dobila poziv da se preseli. Uskoro je postala jedna od Hefnerovih sedam službenih prijateljica 2001., a uskoro nakon toga postaje Hefnerova djevojka.

Holly Madison poznata je i po javnim nastupima u kojima je znala pričati o kozmetičkim operacijama. Njezin ulazak u vilu nije značio samo islikavanje za naslovnice ovog poznatog časopisa, nego i veće sudjelovanje, odnosno angažman u uređivanju Playboy časopisa kao mlađi urednik, a surađivala je i u potrazi za sljedećom djevojkom koja će krasiti naslovnicu najpoznatijeg časopisa na svijetu.

Kao veliki ljubitelj životinja više puta se angažirala na projektima PETE, poznate kao društva za zaštitu životinja. U veljači 2009. godine odlazi iz vile i posvećuje se solo karijeri kada je američka TV kuća odlučila pokrenuti novi reality show.