Heidi Klum

Heidi Klum
Kad malo bolje pogledamo radi se o poprilično svestranoj osobi koja se uspjela iskazati na više polja u životu, a da pored lijepog lica ima i nešto u glavi dokazala je više puta. Naime Heidi je danas jedna od najuspješnijih poduzetnica koja je od nekadašnje karijere supremodela uspjela izgraditi status i ugled zbog kojeg je svi cijene.
Heidi Klum rođena je 1. lipnja 1973. godine u malom mjestu Bergisch Gladbach u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, u obitelji gdje je otac radio kao direktor kozmetičke tvrtke, a majka kao fizerka. Što se tiče školovanja, krenula je u osnovnu školu i završila je s odličnim uspjehom, a nakon toga je nastavila obrazovanje u srednjoj školi, gdje joj se ukazala jedinstvena prilika.

Naime neposredno prije mature ispunila je kupon za prijavu na modni natječaj čiji su pobjednici imali priliku biti ugošćeni u poznatom TV-showu Thomasa Gottschalka. Heidi je to učinila i naravno pobijedila među 25.000 natjecateljica, nakon čega joj je bio ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara. Prihvatila je ponudu i započela karijeru modela.

Bio je to trenutak kada se uspješno najavila svijetu kao nova nada modne industrije na koju zasigurno treba računati. Ubrzo se počela pojavljivati na naslovnicama svih vodećih modnih časopisa od kojih zasigurno treba izdvojiti poznati časpois “Sports Illustrated”, naslovnicu gdje se pojavila više puta.

Naravno tu su i drugi poznatiji časopisi na čijim je naslovnicama izašla više puta.Pored manekenstva svoju sreću je okušala isto tako i u glumi. Tako smo ju mogli vidjeti nekoliko puta na televiziji.

Heidi je danas poznata kao uspješna dizajnerica odjeće, nakita i parfema. U sretnom je braku s glazbenom zvijezdom Sealom s kojim ima dva sina, Henryja i Johana te kćer Helene koju ima iz prethodne veze s Flaviom Briatoreom.