Larry Flynt

Larry Flynt
Larry Flynt rođen je kao Larry Claxton Flynt Jr. 1. studenog 1942. godine u mjestu Lakeville kao prvo od troje djece. Njegov otac služio je vojsku Sjedinjenih Država za vrijeme Drugog svjetskog rata, tako da je veći dio vremena bio odsutan iz života svoje djece. Zbog njegove odsutnosti Larry je odrastao isključivo pod skrbi svoje majke i bake u prve tri godine života.
Nažalost nakon smrti njegove setre od leukemije došlo je do razvoda roditelja zbog čega se preselio zajedno s majkom. Međutim kada je mama upoznala novog partnera, Larry se vratio svom ocu, jer nije volio maminog novog dečka. Pohađao je srednju školu Salyersville no unatoč tome gledao je svako mogući način da se izvuče iz škole i posveti nekim svojim drugim strastima u životu kao što je bio poker.

Poznato je da je falsificirao rodni list kako bi se mogao pridružiti vojsci, no budući da vojska tada nije bila u ratu, bio je otpušten iz vojske. Vrlo brzo nakon toga se preselio kod majke i zaposlio u podružnici General Motorsa, no otpušten je nakon samo tri mjeseca. Vratio se kod svog oca u Kentucky, a za kratko je razdoblje postao švercer. Tim se poslom bavio jako kratko jer je ubrzo bio pozvan u vojsku gdje su mu dodjelili mjesto radara na brodu USS Enterprise. Časno je otpušten u srpnju 1964. godine.

Početkom 1965. godine Flynt je pomoću ušteđevine od 1.800 dolara krenuo ostvarivati svoje snove.
Radio je čak 24 sata na dan kako bi radio i pritom zaradio što više. Nakon nekog je vremena uspio otvoriti bar koji je nazvao Hustler Club, a 1986. godine uz pomoć svog brata i njegove djevojke otvorio je Hustler klubove u Akronu, Clevelandu, Columbusu, Cincinnatiju i Toledu. Uskoro je svaki od tih klubova počeo jako dobro zarađivati, tako je 1972. godine krenuo s poznatim časopisom za odrasle "Hustler".

U ožujku 1978. upucan je od snajperiste gdje osim što je bio ostao paraliziran doživio je i moždani udar. Bio je to težak trenutak za njega i njegovu obitelj. Ženio se pet puta. Sa zadnjom ženom dobio je četiri kćeri i sina. Odrekao se svoje najstarije kćeri nakon što je postala aktivist protiv pornografije.