Biografije slavnih

 • Chuck Norris

  Chuck Norris

  Jedan od svakako najspominjanijih osoba barem što se tiče viceva i duhovitih komentara zasigurno je Chuck Norris, koji je unatoč tome ipak jedna od najpopularnijih osoba i izvan Amerike koji je svoju karijeru počeo graditi kao majstor borilačkih vještina.

 • Cindy Crawford

  Cindy Crawford

  Cindy Crawford još je jedna od onih modela koji su na neki način obilježili devedesete godine. Bilo je to zlatno vrijeme supermodela koji glavnu ulogu nisu samo imali na modnim pistama, nego i na drugim područjima društvenog života. Svi tadašnji supermodeli postali su dio kulture koju su prihvačali svi.

 • Clark Gable

  Clark Gable

  Clark Gable bio je jedan od stare generacije glumaca koji su zračili jednom posebnom karizmom, a tu prije svega mislimo na jedinstven način glume kojom su ostavljali gledatelje diljem svijeta bez daha. Clark Gable svakako ulazi u taj klub legendarnih glumaca kojih nažalost više nema, ali u kojima možemo uživati gledajući njihove najbolje filmove.

 • Claude Debussy

  Claude Debussy

  Claude Debussa bio je poznati francuski skladatelj koji se smatra jednim od najistaknutijih impresionista. Debussy nije samo jedan od najvažnijih francuskih skladatelja, nego je i središnja figura europske glazbe na prijelazu 19. stoljeća. Njegova se glazba smatra značajnom ponajviše zbog njezine osjetilne komponente i zbog toga što se formira oko jednog ključa.

 • Claude Monet

  Claude Monet

  Claude Monet poznat je kao francuski slikar ekspresionizma na čiji su rad i stvaralaštvo utjecali Edouard Manet, William Turner i mnogi drugi. Isto se tako pretpostavljalo kako je Monet svojim radovima utjecao na druge velike umjetnike kao što su Camille Pissaro, Berthe Morisot, Mary Cassatt, itd.

 • Claudia Schiffer

  Claudia Schiffer

  Kad bi krenuli pričati o zlatnom dobu supermodela koji su vladali ne samo pistama, nego svim ostalim društvenim zbivanjima, tada bi tu zasigurno uključili i Claudiu Schiffer poznatu kao njemački supermodel i glumicu. Tijekom 1990-ih godina prošlog stoljeća bila je jedna od najuspješnijih supermodela na svijetu, zastupljena na više od 500 naslovnica raznih svjetskih časopisa.

 • Clint Eastwood

  Clint Eastwood

  Clint Eastwood jedan je od najpoznatijih i isto tako priznatih glumaca od strane publike i kritičara. Radi se o pravom talentu koji nije pokazao samo kao glumac, nego i kao redatelj i producent. Dakle u više je navrata pokazao koliko može biti svestran, a to ga je vjerujemo stavilo na listu najboljih ikada u filmskom svijetu.