Biografije slavnih

 • Billy Idol

  Billy Idol

  Billy Idol zasigurno je još jedna od glazbenih legendi koja je svojim prepoznatljivim nastupima i naravno pjesmama postao popularan diljem svijeta. Naravno pričamo o glazbeniku koji je svoju popularnost počeo graditi u londonskom punk sastavu Generation X.

 • Blanka Vlašić

  Blanka Vlašić

  Kako imamo Kosteliće u skijanju tako imamo Blanku Vlašić u atletici, odnosno u skokovima u vis gdje je svojim izvanrednim rezultatima osvojila titulu najbolje sportašice svijeta.

 • Bo Derek

  Bo Derek

  Bo Derek poznata je američka glumica i manekenka koja je svoj uspjeh započela 1979. godine romantičnom komedijom “Desetka” koja ju je lansirala kao seks simbol. Svoj najkvalitetniji nastup ostvarila je u komediji "Malibu Most Wanted" te u TV seriji "Fashion house". Od 1980. godine više se puta našla na u časopisu Playboy.

 • Bob Dylan

  Bob Dylan

  Bob Dylan svakako se može smatrati legendom glazbene scene koji je svojim nastupima postavio dosta visoku ljestvicu za sve glazbenike što pokušavaju ići njegovim stopama.

 • Bob Marley

  Bob Marley

  Možemo reći da se radi o neprežaljenom glazbeniku koji je zasigurno prerano napustio ovaj svijet, ostavljajući nam u naslijeđe svoju glazbu koju je radio za vrijeme života. Zanimljivo, ali do danas nije pao broj njegovih obožavatelja kojih ima diljem svijeta, koji znaju cijeniti ono što vrijedi.

 • Bono Vox

  Bono Vox

  Bono Vox danas je jedan od najpoznatijih humanitaraca koji je svojim dobrotvornim radom pomogao mnogima diljem svijeta. Radi se prije svega o jednom od onih nesebičnih ljudu koji su svoj životni put usmjerili prije svega kako bi pomogli slabijima i nemoćnijima.

 • Boris Jeljcin

  Boris Jeljcin

  Boris Jeljcin bio je prvi predsjednik Ruske Federacije, služeći od 1991-1999. godine. Na samom početku svoje političke karijere bio je Gorbačov pristaša, da bi kasnije postao jedan od njegovih najsnažnijih političkih protivnika.