Biografije slavnih

 • Bruce Lee

  Bruce Lee

  Jedan od svakako najvećih majstora borilačkih vještina koji je svoj talent više puta demonstrirao preko filmova i ujedno razvio koncept samoobrane, zasigurno je Bruce Lee.

 • Bruce Springsteen

  Bruce Springsteen

  Bruce Springsteen zasigurno je legenda rock scene i to ne samo u Americi nego i ostatku svijeta. Naime svi znamo da se radi o svjetski poznatom pjevaču, gitaristi i kantautoru koji djeluje kao solo glazbenik s pratećim E Street Bandom.

 • Bruce Willis

  Bruce Willis

  Kad bi krenuli pričati o karizmatičnim osobama koje su svojim posebnim načinom glume unijeli malo vedrine i neobičnosti, tada bi tu zasigurno uvrstili i Bruce Willisa, poznatog američkog glumca te pjevača. Na velika vrata Hollywooda ušao je krajem osamdesetih godina kao glavni i sporedni glumca, najpoznatiji po ulozi policajca koji ustaje sam protiv terorista.

 • Carl Jung

  Carl Jung

  Carl Jung poznati je švicarski psiholog i psihijatar koji je 1904. godine razradio metodu testiranja koja je postala standardni postupak u otkrivanju "kompleksa". Poznati je začetnik analitičke psihologije u kojoj se razlikuju dva sloja nesvjesnoga: osobno nesvjesno i kolektivno nesvjesno.

 • Carlos Moya

  Carlos Moya

  Zasigurno najpopularniji tenisač pored Gorana Ivaniševića koji je u Hrvatskoj stekao gotovo iste sipmatije i ovacije i to ponajviše na poznatom teniskom natjecanju Umag Open.

 • Cary Grant

  Cary Grant

  Cary Grant još je jedan od legendarne skupine glumaca iz prošlog stoljeća, koji je svojom glumom i poprilično privlačnom pojavom privlačio gledatelje, odnosno gledateljice pred velika platna. Naime radi se o američkom glumcu koji je 1970. godine dobio Oscara za doprinos filmskoj umjetnosti.

 • Catherine Zeta-Jones

  Catherine Zeta-Jones

  Catherine Zeta-Jones poznata je velška glumica i oskarovka koja uglavnom živi u SAD-u, budući da je u braku s Michaelom Douglasom, a osim toga posao joj je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama.