Biografije slavnih

 • Boris Novković

  Boris Novković

  Kuda idu izgubljene djevojke bio je hit koji smo svi pjevušili bilo na nekoj svirci ili kod kuće uz radio. Pod istim imenom izlazi Borisov prvi album davne 1986. godine.

 • Boris Tadić

  Boris Tadić

  Boris Tadić poznat je kao predsjednik Republike Srbije i Demokratske stranke, koji se nametnuo svijetu kao političar što se orijentirao na Europu, odnosno kao političar sa proeuropskim stavovima. Prije nego što je preuzeo funkciju predsjednika Republike Srbije, obnašao je nekoliko bitnih funkcija kao što je ministarstvo telekomunikacija te ministarstvo obrane Srbije i Crne Gore.

 •  

  Božidar Kalmeta

  Božidar Kalmeta je donedavno činio dio vlade zajedno s Jadrankom Kosor na čelu, kao ministar prometa mora, prometa i infrastrukture. Iako dosada nije završio na bilo kakvom ispitivanju, radi se o političaru kojeg mnogi sumnjiče za brojne malverzacije, samo što se još ništa nije uspjelo dokazati.

 • Božo Prka

  Božo Prka

  Božo Prka poznati je ekonomist, ministar i bankar iz Zagreba koji je početkom devedesetih godina obnašao nekoliko važnih funkcija.

 • Brad Pitt

  Brad Pitt

  Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula za ovog svjetski poznatog glumca, koji je očarao obožavatelje diljem svijeta. Naravno pričamo o jednom od najljepših glumaca u Hollywoodu, koji je osim po glumi poznat i kao producent te aktivist. Tijekom svoje dosadašnje karijere bio je nominiran za Oscara, a osvojio je Zlatni globus za ulogu u filmu "Dvanaest majmuna".

 • Branimir Glavaš

  Branimir Glavaš

  Bramimir Glavaš jedan je od naših poznatijih političara, osnivač HDZ-a u Zagrebu, osnivač Udruge građana Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje, diplomirani pravnik te bivši general bojnik HV-a.

 • Britney Spears

  Britney Spears

  Svi smo čuli za Britney, znamo tko je ona i koje su njene pjesme, barem one sa početka karijere. Svi smo naravno čuli za krizni period njezina života koji sad stagnira, ali uz strah da opet ne krene prema dolje.