Biografije slavnih

 • Daniel Srb

  Daniel Srb

  Danile Srb je poznati hrvatski političar koji od nedavno vodi Hrvatsku stranku prava čiji je predsjednik. Kroz svoju dosadašnju karijeru je odradio mnogo toga, a unutar HSP-a je obnašao različite dužnosti, kao što je presjednik osječke podružnice, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Osječko-baranjske županije te član Glavnog stana HSP-a i dopredsjednik HSP-a.

 • Dante Alighieri

  Dante Alighieri

  Dante Alighieri bio je jedan od najpoznatijih pjesnika Italije, za kojeg stoji da se rodio između 18. svibnja i 17. lipnja. Dante je bio jedan od onih pjesnika koji se isticao svojim prije svega prepoznatljivim stilom, s tim da se smatra da sve ono što je napisao prije “Božanstvene komedije” je bio samo nagovještaj njegovog genijalizma.

 • Darko Milinović

  Darko Milinović

  Kad pričamo o političarima iz one malo starije generacije, tada svakako moramo spomenuti Darka Milinovića donedavno potpresjednika Vlade Republike Hrvatske te ministra zdravstva i socijalne skrbi.

 • David Beckham

  David Beckham

  David Beckham je davno prešao granice kada je zanimaciju privlačio samo zbog dobrog igranja nogometa. Davno je prešao sve uobičajene okvire po kojima su inače živjeli svi malo poznatiji sportaši, a u ovom slučaju i nogometaši.

 • David Bowie

  David Bowie

  David Bowie jedan je od onih glazbenika za koje možemo reći sve, samo da nije dosadan i običan. Vjerujemo kako ne postoji osoba koja nija čula za Bowiea i njegov prije svega jedinstven način izvođenja određenih pjesama. David Bowie osim kao pjevač, poznat je i kao skladatelj, glumac, producent, aranžer i glazbeni tehničar.

 • David Copperfield

  David Copperfield

  David Copperfield je poznati iluzionist nagrađen Emmyjem, kojeg je Forbes opisao kao najuspješnijeg mađioničara u povijesti. Dosada je bio nominiran čak 38 puta za nagradu Emmy, od čega je osvojio njih 21. Svoju popularnost stekao je zahvaljujući kombinacijama pripovijedanja i iluzije.

 • David Rockefeller

  David Rockefeller

  David Rockefeller trenutno je jedini patrijarh obitelji Rockefeller kao najmlađi i jedini preživjeli od djece Johna D. Rockefellera i Abby Aldrich Rockefeller. Radi se o jedinom preživjelom unuku naftnog tajkuna Johna D. Rockefellera te osnivača Standard Oila.